1 - group-photo

حضور رئیس گروه مدیریت بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج بیمه سلامت در گابریک

گفت‌وگو با خانواده‌های کودکان دیابتی درباره دغدغه‌های بیمه‌ای

رئیس گروه مدیریت بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج سازمان بیمه سلامت ایران، پنجشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۵ با حضور در انجمن دیابت گابریک و دوره آموزشی «ماجراهای کیپو»، با والدین کودکان مبتلا به دیابت نوع یک درباره چالش‌های استفاده از حمایت‌های بیمه‌ای گفت‌وگو کرد.

این بازدید به دعوت گابریک و با هدف شنیدن تجربه خانواده‌ها از حمایت‌های بیمه‌ای، بررسی مشکلات دسترسی به تجهیزات مورد نیاز مدیریت دیابت و آشنایی نزدیک با آموزش‌های ویژه کودکان و والدین آنان انجام شد.

گفت‌وگو درباره حمایت‌های بیمه‌ای و چالش‌های اجرایی

نماینده صندوق صعب العلاج در کلاس ویژه والدین با عنوان «در کنار فرزندم»، ضمن مرور اقدامات سازمان بیمه سلامت و صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج در زمینه بازپرداخت هزینه حسگرهای پایش مداوم قند خون و روند اجرای مصوبه پوشش بیمه‌ای نوار تست قند خون، شنونده دغدغه‌ها و پرسش‌های خانواده‌ها بود. وی با تأکید بر ضرورت رفع مشکلات مطرح‌شده، به زمان‌بر بودن اجرای مصوبات، چالش‌های زیرساختی و اعتبارات مورد نیاز اشاره کرد.

در گفت‌وگو با دکتر محمدتقی چراغچی‌باشی، قائم‌مقام مدیرعامل انجمن دیابت گابریک، روند تسهیل نسخه‌نویسی و نسخه‌پیچی نوار تست قند خون در بیمه سلامت و ضرورت دریافت بازخورد درباره مشکلات اجرایی این مصوبه نیز مطرح شد. انتقال مسائل خانواده‌ها و پیگیری اجرای پوشش بیمه‌ای نوار تست در بیمه‌های پایه از دیگر موضوعات این دیدار بود. دکتر غزنوی در زمینه پیگیری اجرای مصوبه در آبان‌ماه، هم‌زمان با هفته ملی دیابت، قول مساعد داد.

آشنایی با آموزش خودمراقبتی کودکان و همراهی والدین

دکتر غزنوی در ادامه، بخشی از آموزش‌های کلاس «در کنار فرزندم» را دنبال کرد و با نقش این آموزش‌ها در همراهی والدین با فرزند و پایبندی خانواده‌ها به درمان آشنا شد. وی همچنین با حضور در کلاس «ماجراهای کیپو»، آموزش‌ها و تمرین‌های گروهی کودکان درباره مدیریت قند خون و اصول خودمراقبتی دیابت را از نزدیک مشاهده کرد.

دوره «ماجراهای کیپو» ویژه کودکان ۷ تا ۱۲ سال مبتلا به دیابت نوع یک و والدین آنان برگزار می‌شود. کودکان در این دوره با زبانی ساده و از طریق داستان و فعالیت‌های گروهی، مفاهیم مدیریت دیابت را می‌آموزند و والدین نیز فرصتی برای یادگیری، بیان احساسات و تبادل تجربه پیدا می‌کنند.

در این بازدید، دکتر محمدتقی چراغچی‌باشی، قائم‌مقام مدیرعامل؛ تارا صداقت، معاون علمی و آموزش، روان‌شناس بالینی و مدرس کلاس «در کنار فرزندم»؛ و فریبا کرمی، مشاور ارشد دیابت، کارشناس کمیته مدافعه‌گری و مدرس دوره «ماجراهای کیپو»، از سوی انجمن دیابت گابریک حضور داشتند.