بروزرسانی: 10 خرداد ماه 1400
فراخوان ثبت افراد دیابتی مصرف کننده انسولین قلمی
در روزهای اخیر خبر ثبت نام برای دریافت انسولین قلمی را دریافت نموده و عده ای هم به لیست مراکز ثبت نام مراجعه نموده و ثبت نام کرده اند و عده ای دیگر به دلایل مختلف موفق به ثبت نام نشده اند.
پس از انتشار اخبار مربوط به این موضوع و با توجه به اینکه در مورد این طرح، به انجمنهای دیابت گابریک و ایران اطلاع رسانی انجام نشده است، در این راستا نامه ای را خدمت وزیر محترم بهداشت ارسال نمودهایم و ضمن پیشنهاد راه های ساده تر و جایگزین مراجعه حضوری، درخواست ارائه جزئیات در مورد این طرح را داشته ایم.
این گزارش بروز خواهد شد…
بیمه انسولینها
در ابتدای سال 1398 و پس از دریافت گزارش هایی از اعضای گابریک مبنی بر بروز مشکل در تائید نسخ انسولین های قلمی (آنالوگ) در داروخانه های متعدد در سطح کشور، انجمن برای بررسی علت این مشکل اقدام به جمع آوری اطلاعات دقیق از اعضا و پرس و جو از پزشکان و داروخانه ها نمود. با بررسی بیشتر این موضوع دریافتیم که افراد دیابتی هنگام دریافت انسولین در داروخانه ها عمدتا با 2 پاسخ مواجه می شوند؛ یا اینکه سامانه اینترنتی تائید نسخ، تعداد کمتری را به نسبت گذشته و همچنین نسخه پزشک تائید می نماید؛ و یا اینکه فرد پیش از دریافت داروی خود لازم است مجددا جهت تشکیل پرونده و وزن گیری به دفاتر بیمه مراجعه نماید تا امکان تائید نسخه انسولین برای وی فراهم شود. ظاهرا در یک بازه زمانی، افراد دیابتی می بایست جهت تائید آنچه پزشک برایشان نسخه کرده است، به دفاتر بیمه مراجعه می نمودند تا دوز انسولین مورد نیازشان بر حسب وزن توسط کارشناس بیمه مجددا تائید می شد و به همان میزان، در سامانه تائید نسخ درج می گردید.
از آنجایی که بسیاری از اعضای انجمن و بویژه مددجویان گابریک، دارای دفترچه های بیمه سلامت و بیمه تامین اجتماعی بوده و بیشترین گزارشات از اختلال در تائید نسخ این دو بیمه حکایت داشتند، گابریک در ابتدا ضمن نامه نگاری با این دو سازمان بیمه گر، خواستار اطلاع از ساز و کار جدید این سازمان در تائید نسخ انسولین شد. دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران با تاکید بر عدم ایجاد تغییر در روند تائید نسخ انسولین، بر لزوم تشکیل پرونده مطابق سابق تاکید نمود. (تصویر فوق)
سازمان تامین اجتماعی اما ضمن تائید ضمنی تغییر رویکرد این سازمان در تائید نسخ انسولین، خواستار مراجعه افراد مبتلا به دیابت جهت تشکیل پرونده و “اختصاص سهمیه دارو” بر اساس “دستورالعمل های علمی” شده که با وجود پیگیری های بیشتر، گابریک تا این لحظه موفق به کسب اطلاعات بیشتر در مورد دستورالعمل های مورد نظر این سازمان نشده است.
با توجه به متن فوق که در وبسایت تامین اجتماعی درج گردیده است، کلیه عزیزان مبتلا به دیابت در صورتی که نیازمند انسولین بیشتر از سقف تعیین شده برای خود هستند، می بایست جهت تشکیل پرونده دارویی با کدهای جدید و مطابق با دستورالعمل ابلاغی تامین اجتماعی، به دفاتر مربوطه این سازمان مراجعه کنند.
با این حال و با توجه به ادامه مشکل اعضا در دریافت انسولین و بروز تردید پیرامون روند اجرای قانون توسط داروخانه ها، گابریک در تاریخ 24 تیرماه 1398 در مکاتبه با سازمان تامین اجتماعی، خواستار آن شد تا ساز و کاری از سوی این سازمان فراهم گردد تا افراد دیابتی بتوانند سهمیه تعیین شده برای خود در سامانه اینترنتی تائید نسخ را مشاهده نمایند تا ابهامات ایجاد شده تا حدودی برطرف گردد و تا زمان شفاف سازی ساز و کار جدید تامین اجتماعی در تعیین سهمیه انسولین، نگرانی جامعه دیابتی تا حدودی برطرف گردد.
با گذشت چند ماه از موضوع تائیدیه ها و مشکلات دریافت انسولین توسط افراد مبتلا به دیابت، گزارشات جدیدی مبنی بر عدم توزیع انسولین به میزان کافی در برخی از داروخانه ها دریافت گردید. سازمان غذا و دارو با انتشار خبری در وبگاه ایفدانا در تاریخ 17 آذر ماه 98 اعلام کرد “بهمنظور توزیع مناسب و سهولت دسترسی بیماران به انسولین موردنیاز خود، این دارو با توجه به شرایط استانها، بار بیماریها، جمعیت و تعداد بیماران دیابتی با هماهنگی مناسب سازمانهای بیمهگر که اطلاعات و جامعه آماری کاملی از بیماران دارند، توزیع میشود.” (مشاهده خبر)
با اعلام سیاست جدید این سازمان مبنی بر توزیع انسولین های قلمی در داروخانه های منتخب و نیز تلاش برای نظارت بیشتر بر نحوه توزیع و عرضه این داروها، گابریک طی نامه ای در تاریخ 28 آذر ماه 98 از سازمان غذا و دارو درخواست کرد تا برای راهنمایی بهتر و تسهیل دسترسی جامعه دیابتی به انسولین های قلمی، فهرست داروخانه های منتخب که انسولین های قلمی در آنها توزیع می شود را در اختیار گابریک قرار داده و نیز در صورت امکان، افزایش تعداد داروخانه های منتخب را در سطح کشور مدنظر قرار دهند.
در پی گزارشات اعضا از ادامه چالش های دریافت انسولین قلمی، کمیته ای با حضور پزشکان و متخصصین، مدیران شرکت های دارویی (انسولین های قلمی) و همینطور نمایندگان انجمن های دیابت گابریک و ایران در اواسط بهمن ماه تشکیل شد تا موضوع با جدیت بیشتری پیگیری شود. خوشبختانه با پیگیری های انجام شده، جلسه ای با حضور رئیس هیئت مدیره گابریک و نیز مدیرکل امور داروی سازمان غذا و دارو برگزار گردید تا کلیه مشکلات اعضا در تهیه انسولین های قلمی به اطلاع مسئولین این سازمان برسد.
متاسفانه با شیوع کرونا از اوایل اسفندماه 98، مجددا شاهد مشکلات برخی از اعضا در تهیه انسولین های قلمی در شهرهای گوناگون بودیم که با توجه به خطر کرونا برای جامعه مبتلا به دیابت، کمیته مذکور تصمیم گرفت تا طی مکاتبه ای با وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ضمن تاکید بر اهمیت پیشگیری از شیوع کرونا بویژه در افراد مبتلا به دیابت، درخواست تسهیل شرایط برای کاهش رفت و آمد اعضا در سطح و جستجو برای انسولین های قلمی را مطرح نماید.
همانطور که در جریان هستید، تیم مدافعه گری گابریک از ابتدای بروز مشکلاتی که در تهیه انسولین های قلمی وجود داشت، با جدیت پیگیر رفع چالش ها برای دسترسی عزیزان دیابتی به انسولین بود.
این پیگیری ها با تشکیل کمیته ای ویژه شامل اساتید غدد، انجمن های دیابت گابریک و ایران، همچنین نمایندگان شرکت های وارد کننده انسولین در اواخر سال گذشته، قوت بیشتری گرفت.
جدیدترین چالشی که در دستورکار این کمیته قرار دارد، موضوع دریافت تائیدیه دو ماهه برای دریافت انسولین (با هدف محدود كردن مراجعه به پزشك جهت دريافت نسخه و خريد از داروخانه) و فروش انسولین مطابق با سقف تعيين شده به بيماران می باشد.
با توجه به جدیت این مسئله و چالش هایی که از سمت اعضا به گابریک منتقل گردید، تیم مدافعه گری موفق شد تا طی نامه نگاری های متعدد، درخواست جامعه دیابتی را برای تسهیل شرایط دریافت انسولین، به نهاد ریاست جمهوری منتقل نماید.
متاسفانه با وجود پیگیری های انجام شده، همچنان شاهد مشکلات گروهی از عزیزان دیابتی، بویژه خانواده هایی که شرایط نامساعدی دارند، برای تهیه انسولین قلمی هستیم؛
با توجه به اهمیت انسولین درمانی در مدیریت مناسب قندخون و پیشگیری از عوارض دیابت، چالش های مذکور نگرانی های جدی را برای اعضای مبتلا به دیابت و همچنین خانواده ها ایجاد نموده است. در همین راستا، کمیته مدافعه گری موفق شد تا با ارسال نامه ای به وزیر محترم کشور، این مشکلات را بازگو نماید.
همچنین با توجه به اعلام مشکلاتی در زمینه تخصیص ارز، جهت ورود و توزیع انسولین های قلمی (آنالوگ) این کمیته در نامه ای به رییس کل محترم بانک مرکزی ج.ا.ا خواستار مساعدت این نهاد در تامین ارز و در نظر گرفتن اولویت بالاتری برای ورود انسولین قلمی شد.
نگرانی های عزیزان مبتلا به دیابت و خانواده های بیشماری که نگران تامین انسولین های قلمی هستند، کمیته مدافعه گری گابریک را بر آن داشت تا چالش های پیش آمده و عواقب تلخ آن برای جامعه دیابتی را اینبار با صدایی رساتر بازگو نماید.
جناب آقای دکتر سعید کلباسی در برنامه زنده تلویزیونی به خانه برمیگردیم که در روز سه شنبه 13 ام خرداد ماه از شبکه پنج سیما پخش شد، به تشریح این چالش ها و ضرورت توجه ویژه به آن پرداختند.
برنامه زنده به خانه برمیگردیم – 13 خرداد 1399
با پیگیری های انجام شده، بویژه مکاتبات کمیته مدافعه گری با نهادهای اجرایی و نظارتی برای رفع چالش های افراد مبتلا به دیابت، نهاد محترم ریاست جمهوری در نامه ای به وزیر محترم بهداشت، دستور پیگیری درخواست بابت تامین ارز انسولین های آنالوگ وارداتی را مطرح نمودند.
همچنین با ادامه چالش های مربوط به تهیه انسولین های قلمی، درخواست های کمیته مدافعه گری با معاون اول محترم رئیس جمهور (آقای جهانگیری) مطرح گردید و ایشان طی نامه زیر، خواستار پیگیری و اقدامات لازم از بانک مرکزی و وزارت محترم بهداشت گردیدند.
موضوع دیگری که طی هفته های اخیر باعث سردرگمی افراد تحت درمان با انسولین گردیده، پیشنهاد خرید انسولین “جایگزین” تحت عناوین مختلف و توسط داروخانه ها بوده که با توجه به خطرات امر و تضاد آن با دستورالعمل های پزشکی و درمانی، موضوع طی نامه ای به سازمان های بیمه گر اعلام گردید و درخواست شد تا فروش انسولین بصورت جایگزین محدود شده و ارائه قلم های انسولین، بصورت استاندارد و مطابق با کدهای دارویی تجویز شده توسط پزشک انجام گردد. سازمان محترم بیمه سلامت طی نامه ای، ایجاد تغییرات لازم در دستورالعمل های این سازمان را به شرح زیر به گابریک اعلام نمودند.
همزمان با ادامه پیگیری ها و عدم بهبود شرایط انسولین و همچنین نوار تست قند خون، که بسیاری از اعضای انجمن را با مشکل مواجه کرده است، کمیته مدافعه گری گابریک در راستای حمایت از حقوق مبتلایان به دیابت، پس از انجام نامه نگاری های متعدد و ارتباط با سازمان های ذیربط، در اقدامی جدید با تدوین نامه ای با امضای ۱۲۰ پزشک فوق تخصص غدد به ریاست محترم جمهوری مراتب را به اطلاع ایشان رساند.
پس از وصول نامه پزشکان فوق تخصص غدد به ریاست محترم جمهوری، ایشان با صدور دستوری آنی، خواستار بررسی و اقدام فوری نهادهای مربوطه، جهت بهبود دسترسی افراد مبتلا به دیابت به انسولین و نوارتست قندخون شدند.
این گزارش بروز خواهد شد…
چنانچه شما نیز با این مشکلات برخورد داشته اید و یا در مورد روندهای مذکور نیاز به راهنمایی بیشتر دارید، لطفا با تیم مدافعه گری گابریک تماس حاصل فرمایید.
با سلام.
ببخشید من نابینا هستم و انسلین دریافت میکنم
نمیدونم چرا هی مسخره بازی در میارن؟ مثلا هی میگن نداریم یا اینکه باید بیمه تایید کنه. تازه. الان پول بیمه هم افزایش دادند. بابا خودم نابینا زنم نابینا خدا لعنت کنه این دولت که پدر بشر را داره در میاره. منم بیکارُ بدبخت. ب خدا یکی ب داد من برسه
سلام من انسولین ابازاگلار تزریق میکنم الان نداشتند و لانتوس بهم دادن ۷عدد ولی بهم نمیسازه بجای لانتوس کسی آبازاگلار داره گرفته باشه باهاش جابجا کنم کرج هستم هر کسی اگر تونست جابجا کنه بگه من باهاش تماس بگیرم شماره بدم ممون میشم
با سلام
بنده 14 سال دیابت نوع یک دارم و تا سال 98 از انسولین ان پی اچ و رگولاور استفاده میکردم و نزدیک 2 ساله که نورپید و لانتوس استفاده میکنم و همیشه آزاد تهیه میکردم . به تازگی دکتر رفتم تا بتونم با بیمه بخرم و گویا فقط هم با بیمه میدن.
من از دکتر فرم گرفتم برای تامین اجتماعی امکانش هست راهنمایی کنید چی کار باد بکنم ؟
درود من امروز رفتم برای دریافت ۶عددانسولین که تاییدیه هم داشتم داروخانه دکترافشاریاسوج فقط۴عدد دادوگفت درسیستم فق۴تا تاییدشده،برگشتم وخودم درسیستم معاونت غداودارو۶تارادیدم ،چندین بارهمین کارراباماکرده اندوکسی هم پاسخگونیست.آیاراهی وجودداره که خودمان به سوابق دارویی مان دسترسی داشته باشیم؟
دوباره برین تامین اجتماعی اسناد رسمی از دکتر نامه بگیرید و اضافه کنید به سهمیه و تعداد بیشتر بگیرید
باسلام.
من حدود 9 سال هست که دیابت نوع 1 دارم و طی این سال ها کم و بیش با مشکلات اقتصادی و تحریم مواجه شده ام . اما متاسفانه امسال اوضاع بسیار بد بود تا جایی که مجبور شدم انسولین مورد نیازم رو آزاد تهیه کنم و هزینه زیادی بپردازم.حتی به علت تحریم مجبور به تعویض دستگاه تست قند هم شدم و حالا هرماه مجبورم هزینه بسیار زیادی برای کنترل دیابت بپردازم . از شما تقاضا دارم این مسئله را بار دیگر با مسئولین مربوطه به اشتراک بگذارید.
با سپاس از پیگیری و همراهی شما
با سلام.
من نزدیک به 7 سال است که از نورپید و لانتوس استفاده میکنم اما اخیرا به علت مشکلات کمبود انسولین های وارداتی مجبور به استفاده از جایگزین های ایرانی هستم .آیا دوز مصرفی لانتوس ایرانی متفاوت است ؟
سلام دوست عزیز، تغییر هرگونه انسولین با نظر و تایید پزشک باید باشه تا میزان دقیق دوز دارو رو هم براتون مشخص کنند.
باسلام مادرمن درماه ٦تا انسولين نووميكس مصرف ميكنن الان داروخانه ها فقط سه تاشو تاييد ميكنن و باقي رو ازاد ميگيرم،تا بحال دو بار پرونده تشكيل داديم، لازم هست باز براي تشكيل پرونده اقدام كنم كه اين مشكل حل بشه؟
ممنونم از پاسخگويي شما
باید علت کم دادن قلم هارو بپرسین، شاید زودتر از موعد باشه، اگر نیاز به تشکیل پرونده جدید باشه این سه قلم هم بهتون تعلق نمیگیره
با درود.بنده حدودا ده سال است که انسولین لانتوس میزنم ۶۶سال دارم وسهمیه من ۷ عدد لانتوس میباشد که۳۰ واحد صبح و۳۰واحد شب میزنم وتوانایی خرید آزاد را ندارم سال ۹۸ یک بار رفتم که انسولین بگیرم گفتند باید فوق تخصص غدد دوباره تایید کنه .پزشک تایید کرد بردم تامین اجتماعی گفتند برای یک سال تایید میکنیم ماه گذشته که مراجعه کردم ۵ عدد دادند وگفتند یکی مونده تموم بشه برو دکتر دو تای دیگر ونسخه جدید بنویسه .دکتر هم ۶ماه به ۶ ماه نوبت میده .وهر بار هم باید ۶۰هزار تومان ویزیت بدم.چکار باید بکنیم ۲۵ سال هم هست دیابت دارم کلیه درگیر قلب درگیر .آنژیو کرد م پلاویکس میخریدم ۶۰تومن بود یک ماه در بازار موجود نبود الان که اومده قیمتش شده ۱۶۸ هزار تومن.این ملت چه کار باید بکنه یعنی بقول اون آقا ی ستاد مبارزه با کرونا که گفته بود اونایی که مریضند دوسال دیگه که میمیرند برای آنها نگرانی وجود نداره عمدا باید مارو بکشند .
سلام متاسفانه هربار که ررای تایید میرم تعدادی که برام تایید میشه خیلی کمتر از نیاز واقعیمه هربار ۲ قلم رو آزاد میگرفتم ۶ ماهه که دیگه آزاد هم نمیفروشن با این وضع ما بیمارای دیابتی باید چکار کنیم واقعا؟؟؟ در بهترین حالت باید بمیریم یا با عوارضش سر کنیم … خدا خیرشون نده با این مدیریتشون
سلام متاسفانه من دیابت نوع ۲ دارم و رفتم تشکیل پرونده دادم و تاییدیه سازمان تامین اجتماعی رو هم گرفتم و کلی دردسر کشیدم و به من یه کد دادن که هر ماه مصرف انسولین لانتوس خودم رو دریافت کنم
مناسفانه رفتم برای دریافت انسولین گفتن هر ماه باید دکتر تسخه بده آخه این چه کاری است هر مته برم ویزیت ۵۰ هزارتومانی بدم تا دکترم نسخه بده وقتی برای یکسال به من کد دریافت دادن انسولین دادن و درمانم یکساله است و قند خونم ۵۰۰ است چرا این قدر سر می دوانن چرا این کاغذ بازی ها رو کمتر نمی کنن برای ما دیابتی ها که هر بار خطر مبتلا شدن به کرونا را باید به جان بخریم بریم دنبال نسخه دکتر و دفتر تامین اجتماعی و داروخانه های دولتی
سلام با توجه به مقدار سهمیه انسولین که به بیمار اختصاص دادند ودارو خانه از دادن مقدار نسخه کمتر می دهد باید به کجا شکایت کرد .وقتی نسخه را به دارو خانه بردی یکی از داروخانه می گوید ما دوتا بیشتر نمی دهیم یکی می گوید سه تا می دهیم اگر مقدار مشخص برای بیمار تعیین پس چرا داروخانه از آن مقدار کمتر می دهد واگر بیمار تا نوبت بعدی دارو کم بیاورد باید از کجا تهیه کند آیا در این تحویل دارو شبهه ای وجود ندارد آیا واقعا دارو خانه همان دو تا سه تا را که به بیمار میدهد از سازمان داروی داریافت می کند یا بیشتر وحق بیماران را ضایع می کند لطفا راهنمای کنید ودیگر اینکه اگر بشود هر شخصی به مقدار انسولین که از داروخانه می گیرد به اطلاعات خود دسترسی داشته باشد می تواند بفهمد که دارو خانه چقدر انسولین به او باید می داده است . باتشکر
ممنون از انجمن گابریک که واقعا پیگیر هستید و افراد دیابتی را درک میکنید. امیدوارم این پیگیری ها نتیجه بخش باشد و استرس ناشی از نبود انسولین که زندگیمان را مختل کرده به رفع شود.
با سپاس بینهایت از کلیه ی کارکنان انجمن گابریک
سلام / من یه دیابتی ام که چند سالی هست انسولین می زنم . چون به جز پدر و مادر پیرم کسی رو ندارم الان 4 ماهه انسولین نگرفتم از ترس بیماری کرونا و اشنایی هم ندارم بدم که بره اینو تو بیمارستان بنویسه و از داروخونه بگیرم . (بیمه سلامت هستم و باید برم حتما از بیمارستان یکی برام بنویسه و دکتر معمولی توی محلمون نمی تونه بنویسه یا قبول نمی کنن) / قندم به شدت بالا رفته نمی دونم چی کار کنم. چند تا قلم داشتم از قبل اونم تموم شده
سلام من ساکن تهران هستم متاسفانه انسولین حتی قیمت بازار سیاه هم گیر نمیاد رفتم هلال احمر و سیزده آبان و داروخانه ایثار و … نوورپید اصلا موجود نیست جوابشونم کاملا غیر منطقی میگن با تلفن 190 تماس بگیر با اون شماره هم که تماس میگیری میگه تلفن تا اطلاع ثانوی قطع می باشد رفتم سراغ معاونت غذا و دارو شمارشو گرفتم پیگیری کنم تمام داخلی هایی که مربوط به دارو و مشکلات دارو هست بعد از چند تا بوق زدن میگه کسی جوابگو نمی باشد داخلی دیگری را بگیرید یا به اپراتور وصل شوید.واقعا اینهمه میان تو تلویزیون میگن مشکل دارو نداریم پس این وضعیت چیه؟ حتی نوارهای تست قند خون هم کم شده و داره به سرنوشت انسولین دچار میشه.
کنترل میزان قند و چربی از جهت رژیم تغذیه و فاصله خوردنی ها و فعالیت مناسب و محاسبه آن بهتر از هر کاری است.
من مادرم انسولین لانتوس و نوروپید مصرف میکنه و الان که دکتر نسخه داده به هر داروخونه ای تو استان زنجان بردم نبود متاسفانه باید چبکار کنم از قبلم فقط واسه ۲ روز انسولین داره
متأسفم برای خودم و همه ی دوستان دیابتی! خود بیماری دیابت کم مشکل روحی و روانی داره که حالا توی این اوضاع کرونا باید ده بیست تا داروخانه مراجعه کنیم که آیا انسولین داشته باشند و آیا نداشته باشند. همه ی اولویت مملکت شده چیز هایی به جزء زندگی مردمش… واقعا متأسفم و این صبر ما هم قطعا تا جایی دوام داره!!!
متاسفانه در بوشهر هیچ نوع انسولینی نیست کسی هم پاسخگو نیست
این چه وضعیه که شیشه عمر یک عده آدم دست یک مشت مفت خور افتاده و جون مردم رو تو این وضع کرونا تهدید میکنند. خدا لعنت کنه باعث و بانی تمام بدبختی های مارو
من ساکن شیراز هستم و مدتی است هر داروخانه ای که مراجعه می کنم برای نئورپید و لنتوس، هیچکدام ندارند واقعا تو این مملکت زندانی یا گروگان هستیم؟!!!!!
سلام دوستان من یک بسته لوتوس در تهران دارم لطف کنید در صورتی که میخواهید در صورتیکه قسمت شما باشه خوشحال میشم ایمیل بزنید
Alibetsgood@gmail.com
سلام
الان یک هفته است که به داروخانه های مختلف مراجعه می کنم و همه می گن انسولین قلمی نداریم. معلوم هم نیست کی میاد؟ داروخانه های خصوصی می گن سهمیه نداریم فقط به داروخانه های دولتی می دن. داروخانه های دولتی مثل 13 آبان هم می گه تموم شده و هنوز نیومده. هر روز سر بزنید اومد بگیرین. من اپیدرا و توجئو می زنم. گفتم به جای توجئو لنتوس بدین، می گه نداریم. آبازاگلار، نداریم. حاضرم آزاد بخرم ولی بخرم. اما هیچ کجا گیر نمیاد. متاسفانه بدن من به رگولار و ان پی اچ جواب نمی ده، و سریع وارد فاز DKA می شم. خواهشا بگین چی کار کنم؟
دوستان گرامی برای اینکه اطلاع کسب کنید که داروی انسولین به کدام داروخانه در شهر شما برای فروش داده شده ،به سازمان مدیریت دارو و غذا شهر یا مرکز استان خودتان مراجعه کنید یا تماس بگیرید که مطلع بشید این دارو را کدام داروخانه مجاز است که در اختیار بیماران قرار بدهد.این روش سریع ترین روش برای آگاهی است.زیرا انسولین قلمی مثل قبل به مقدار زیاد در اختیار داروخانه ها قرار داده نمی شود
سلام من هم 5 ساله دیابتی شدم اهواز هم به سختی انسولین پیدا میشه متاسفانه سهمیه بندی شده ولی داروخونه ها میگن نداریم. من طبق راهنمایی پیج گابریک از اپلیکیشن ttac استفاده کردم بد نیست ولی با اینکه بعضی داروخونه ها رو مثلا مینویسه یک ساعت پیش نوورپید فروش رفته حضوری که برم میگن نداریم فقط متوجه میشیم کدوم داروخونه ها توزیع می کنن. به همین سادگی
بر باعث و بانیش لعنت که شرایط مارو درک نمی کنن
سلام خانم ضیایی من خوشبختانه یک بسته انسولین لاتوس دارم در تهران زندگی میکنم
اگر خواستید به ایمیلم پیام بدید
Alibetsgood@gmail.co
سلام وقت بخیر من دیابت نوع دو دارم و حدود سه سال هست های متفکرین و دارو های دیگه استفاده می کنم که جواب نداده دکتر ویکتوزا تجویز کرده و حدود هشت ماه هست که تزریق می کنم و بیمه رفتم تایید کردن می خواستم بدونم این تایید بیمه شش ماه هست یا یک ساله که دوباره باید بدم تایید کنم؟؟؟ میشه راهنمایی کنید
امروز جهت اطلاع از ادرس داروخانه های که میبایست جهت تامین انسولین نوومیکس 30 قلمی سهمیه ای به ان مراجعه کنم با تلفن 1490 تماس گرفتم راهنمای دارویی
در پاسخ فرمودند….اطلاعات این ذارو را نداریم ……………………موجود نیست …. بعدا در روز های اینده تماس بگیرید…………….
امروز 10 خرداداماه 1399 ساعت 17.39 میباشد…. چه باید کرد…؟ !!!
سلام میخواستم تجربه خودم را در تهیه انسولین در خارج از کشور به دوستانی که در اینجا هستن بگویم .دوستان در خارج از ایران هم به این صورت است که اگر بیمار دیبابتی بخواهد از خدمات بیمه برای خرید دارو انسولین استفاده بکند باید حتما آزمایش بدهد و توسط پزشک معاینه بشود و میزان تزریق انسولین مشخص شود و سهمیه ماهیانه معلوم شود .بعد از آن برای بیمار پرونده ای تشکیل شده و بر اساس دوز مشخص شده، به او انسولین می دهند .حالا اگر در این بین به هر دلیلی بیمار بیشتر از سهمیه مشخص شده انسولین مصرف کرده باشد نمی تواند تا نرسیدن زمان تعیین شده توسط پزشک انسولین را با بیمه دریافت کند و برای گرفتن انسولین بیشتر دوباره باید به پزشک مراجعه و تغییر سهمیه بدهد و آنرا ثبت کند و بعد بتواند بیشتر از دوز سری قبل دریافت کند .این موضوع بیشتر برای این دلیل است که بیمار دیابتی مراقبت بیشتری بکند که نیاز به تزریق بیشتر نداشته باشد و در واقع این سخت گیری ها برای استفاده درست تر و دقیق تر از انسولین برای بیماران است .
عزیزم دوز بیشتر نخواستیم ، همون سهمیه مشخص شده 3 الی 5 قلم هم توسط داروخونه توزیع نمیشه و حتی فروش آزاد هم یافت نمیشه .
سلام لانتوس مدادی یا همون قلمی قیمت آزادش چنده؟
سلام، دوست عزیز، 36 الی 37 هزار تومان است
سلام وقتتون بخیر تو این وضعیت کرونا میگن دیابتی ها خطرش بشتره براشون در صورتی که انسولین قلمی میگن کمه یا نیست باید تعداد دفعات بیشتر بیان به داروخانه و مراکز درمانی که خطرناکه ، انگار بیماران دیابتی رو خودمون بندازیم تو دهن اژدهای کرونا …مجبورن بیان بیرون برای انسولین بیان داروخانه و پیش پزشک ،و زیاد نمیدن که تو این روزا که اینا جاهای خطرناک نروند.حالا اونایی که سنشون بالاس چه جوری اینقدر بیان مراکز خطرناک مجبورن بیان
باسلام.خواهشا فکری بحال مادیابتیا بکنین.من ازشهریار میرم۱۳ابان دست خالی برمیگردم انسولین نوورپید نیست.نصف روز رفت وبرگشتم طول میکشه.داروخانه های شهریار هیچکدام انسولین ندارن.باتشکر فراوان از گابریک عزیز
باسلام.خواهشا فکری بحال مادیابتیا بکنین.من ازشهریار میرم۱۳ابان دست خالی برمیگردم انسولین نوورپید نیست.نصف روز رفت وبرگشتم طول میکشه
بعد از مراجعه به داروخانه هاي متعدد جهت دريافت انسولين و عدم موفقيت در تهيه آن با اطلاعات دارويي تماس گرفتم و فقط دو داروخانه در تهران معرفي كردند كه يكي در شرق تهران و يكي در ونك بود با توجه به انتشار كرونا ويروس از غرب تا شرق رفتم براي دريافت انسولين ضمن تشكر از تيم گابريك جهت پيگيري مشكلات،خواهش ميكنم در جلسات و پيگيريهلتون تاكيد داشته باشين اين داروي حياتي به راحتي و در هر جا در دسترس ما قرار بگيره اضطراب و استرس براي ما سمه حداقل استرس چگونگي تهيه داروي حياتي رو نداشته باشيم
سلام دوست خوب! بله حتما این مورد رو با تاکید بیشتری انتقال خواهیم داد 🙂
سلام من ۸ ساله دیابت دارم وحدود ۵ ساله انسولین لانتوس مصرف میکنم به تازگی دکترم علاوه بر لانتوس ۳ تا در ماه ویکتوزا برام تجویز کرده که بیمه سلامت فقط ویکتوزا را تایید میکنه لانتوس را آزاد میخرم وبعد از کرونا هر۱۰ روز داروخانه یکی بهم میده و دوباره باید نسخه از متخصص غدد
بیارم که با وضعیت تعطیلی مطب ها برام مشکل ایجادشده وبه سختی دارو را پیدا میکنم
سلام .دختر من دیابت نوع 1داره و انسولین لنتوس 4قلم تجویز میشه که هر سری دارو خانه فقط دو قلم تایید میکرد و حالا بد تراینکه بعداز گذشت 35 روز از نسخه قبلی نسخه جدید اصلا تایید نمیشه.لعنت به کسایی که پشت این ماجرا هستند.تو این وضعیت کرونا و آلودگی و ترس از ابتلای دیابتیها حالا دوباره کجا باید پیگیری کنم؟
سلام. الان یک هفته هست که انسولین نوورپید و لانتوس در تهران پیدا نمی کنم. دارو ندارم و واقعا نمی دونم چه کار کنم. این چه وضعی هست که باید ما دیابتی ها داشته باشیم.
سلام این چه وضعی هست انسولین نوروپید قلمی اصلا تو هیچ داروخانه تو چابهار نیست
امروز دوم اسفند98 طبق برنامه جهت گرفتن سهمیه انسولین قلمی نوویکس 30 به داروخانه شبانه روزی دکتر عروجی در شهرک اکباتان مراجعه شد..متاسفانه اظهار نمودند انسولین بما تحویل داده نشده که به بیمار بدهیم…..قبلا سهمیه خود را از این داروخانه به راحتی میگرفتم…
لازم بیاد اوری است..که من براساس دستوراعمل ها اقدام کرده ام و ماهیانه 3 عدد انوسولین نوویکس 30 برایم از سوی دکتر فوق تخصص غدد تعیین شده ودر سیستم کاپیوتری غذا ودارو وزرات بهداشت ضبط شده است..
من قبلاً در داروخانه طالقانی تشکیل پرونده دادم. امروز بعد از مراجعه به داروخانه صبا در خیابان شهید بهشتی، اعلام کردند که پرونده شما غیرفعال شده است.
برای پیگیری، مجدداً به داروخانه طالقانی مراجعه کردم. اما گفتند باید از طریق تأمین اجتماعی اقدام کنی.
کدوم شعبه؟ کدوم کارگزاری؟ با چه مدارکی؟
لطفاً در صورت امکان بیشتر راهنمایی کنید که مجبور نباشیم برای تشکیل پرونده، چند بار رفت و آمد کنیم. با سپاس
با سلام ، دوستان دقت نمایند وقتی دکتر معالج میزان مصرف و تعداد انسولین پن را می نویسد مقدارش جوری باشد که در هنگام دریافت از داروخانه و ثبت سیستمی مشکلی در دفعات بعدی پیش نیاید. یعنی اینکه دکتر داروساز هنگام تایید نسخه و تحویل دارو به بیمار، مقدار تجویز پزشک معالج و انسولین تحویلی را در سیستم ثبت می نماید. یعنی اگر برای شما روزی 10 واحد و به شما مثلا 4 عدد پن تحویل داده باشند (هر پن 100 واحد می باشد) یعنی شما اگر زودتر از 40 روز به داروخانه مراجعه نمایید دکتر داروخانه به شما می گوید طبق تجویز دکتر معالج و داروی تحویل داده شده به شما ، هنوز داروی شما تمام نشده و تا پایان 40 روز سیستم اجازه تحویل دارو به شما را نمی دهد. دقت کنید میزان مصرف روزانه ( مثلا 30 واحد یا …) طوری با تعداد انسولین دریافتی تنظیم شود که در پایان ماه به مشکل نخورید. من خودم این مشکل برایم پیش آمده و سر 30 روز رفتم داروخانه ، دکتر داروساز گفت شما دارویی را که دریافت کرده اید تا 40 روز می بایست مصرف می کردید و الان سیستم اجازه تحویل دارو به شما را نمیدهد.
یه مشکل جدیدی هم که جدیدا پیش آمده این است که شما اگر بیشتر یک ماه و نیم یا دو ماه داروی انسولین از داروخانه دریافت ننماید باید مجددا برای تایید مصرف دارو به اسناد پزشکی روبروی داروخانه 13 آبان میدان هفت تیر مراجعه نمایید. یعنی تایید داروی شما کنسل شده (البته بصورت سیستمی) و باید دوباره آزمایش قند خون و تایید دکتر متخصص را ببرید تا دوباره در سیستم داروخانه ها ، نام شما فعال شود. دقت کنید داروی بیشتر از مصرف ماهانه نگیرید چون یا خراب میشه یا دیر به داروخانه مراجعه می کنید از حالت تایید خارج می شوید. سلامت باشید انشااله … صرفا جهت اطلاع
سلام من نزدیک یک سال انسولین لانتوس ونورپید استفاده میکنم امروز رفتم داروخانه که انسولین بگیرم داروخانه ای گفت فعلا انسولین نورپپداصلا شرکت نمیاره موندم چکارکنم ما دیابتی ها
سلام
من از ابتدای سال 98 تا به الان 3 بار تشکیل پرونده دادم. متأسفانه با توجه به این که من 26 سال هست انسولین مصرف می کنم نیازم به انسولین زیاد هست و میزان مصرفم بالاست. در حال حاضر تنها ماهانه 7 دانه قلم انسولین با بیمه تأمین اجتماعی به من میدن و گفتن بقیش رو آزاد بگیر. من ماهانه 5 قلم رو آزاد خریداری می کنم که مبلغ زیادی باید هزینه کنم.
سلام ، دوست عزیز اگر شما می خواهید تعداد 7 قلم انسولین (مثلا 4 قلم نوورپید و 3 قلم لانتوس) برای مصرف یک ماه دریافت کنید و متحمل هزینه آزاد نشوید باید به پزشک معالج بگویید نسخه را اینجوری تنظیم نماید:
نوورپید 4 پن مصرف روزانه 15 واحد (هر پن حاوی 100 واحد می باشد)
لانتوس 3 پن مصرف روزانه 10 واحد (هر پن حاوی 100 واحد می باشد)
مطمئن باشید سرماه هم اگر مراجعه کنید مجددا همین مقدار بدون هزینه آزاد به شما تحویل داده خواهد شد. سلامت باشید…
سلام، ضمن تشکر از زحماتی که برای این گروه از بیماران می کشید، خاطرم هست در سالروز دیابت صحبت هایی در خصوص قرار گرفتن افراد دیابتی در زمره بیماران خاص شده بود و پیگیریهایی هم صورت گرفت . لطفا نتایج این پیگیریها و اقدامات را اطلاع رسانی کنید . با احترام
نمیدونم با این اوضاعی که برای ما بیماران دیابتی پیش اورده شده باید سلام کنم یا نه!!!!!!!!!!!!
این چه وضعیه ؟ داروخانه ای شبانه روزی در پیشوای ورامین امروز بهم گفت باید بری تهران (خیابان کارگر) و اونجا تایید کنند که شما چه و چه و چه ،
در این ایام عزای سیدالشهدا(ع) دعا میکنم انهایی که این وضع و نابسامانی رو پیش آوردند بزودی خودشان گرفتار و دردبدر بشوند تا بفهمند که …..
سلام من ٢/۵ ساله دارم انسولین نوومیکس تزریق میکنم ماهی ١١ عدد مصرف میکنم که از روز اول بیمه ٧ عدد بیشتر نداد من ماهی ۴ عدد آزاد میخریدم ولی متاسفانه با وضعیت اقتصادی فعلی و افزایش شدید هزینه های زندگی و گرانی بیسابقه دارو و بقیه مایحتاج زندگی واقعاً تحت فشار هستم و همین فکر و استرس باعث بالا رفتن شدید قندم شده بطوریکه همین دیروز دکترم ٢۵ سی سی در روز به انسولینم اضافه کرد. بخدا قسم بیشتر مشکل دیابت من طبق نظر چند متخصص عصبیه که باعث و بانی اون هم همین وضعیت امروز مملکته فشاری که روی دوش امثال من و بقیه مردمه.
پدر من 5 سال هست که انسولین تزریق می کنه امروز که رفتم داروی جدیدش رو با بیمه تامین اجتماعی بگیرم گفتند اسمش تو سیستم نیست باید بره پرونده تشکیل بده !!! نمیدونم چه جوری تو این 5 سال اسمش تو سیستم بود حالا یکدفعه از سیستم حذف شده .
تو این وضع اقتصادی به جای کمک به مردم و حل مشکلات هر روز با دستورالعمل های مسخره استرس جدید بهشون وارد می کنند
در تهران هم من مشکل دارم منطقه شمس آباد هیچ داروخانه ای نمی دهد می گه باید بری داروخانه های دولتی مثل 13 آبان تایید کنند
سلام میتونید داروهای دیابتی ها رو بیارید درب منزلشون هم اونا راحت میشن هم شما
پیرمرد سرطانی که دیابت هم داره چطوری ببرم وزن بگیره سازمان تامین اجتماعی خیابون کارگر اذیت میشه .
سلام من انسولین نورپید و لومیر میزدم گرونه نمیتونم تهیه کنم اصلا نیست که بخوام تهیه کنم با سن ۳۸سال دیابتی هستم ازبس مشکلات زیاده متفرمین جایگزین انسولین نیست بدبختی تا کجا اخه
با سلام من حدود 6ساله انسولین میزنم و هر سال چند روز از عمرمون تلف میشه بابت تشکیل پرونده و داستانهایی از این قبیل، همه جای دنیا مراقب بیمار هستن توی ایران دست به کشتن آدما خوبه ، تنها چیزی که مهم نیست جون آدمیست .من حتی بتازگی دوباره تشکیل پرونده دادم، ولی همچنان در دریافت انسولین مشکل دارم.بدرود
سلام،مدت سه سال واندی است انسولین نوورپید ولانتوس استفاده می کنم.باگواهی تاییدیه پزشک مبنی بر۷قلم لانتوس به بیمه سلامت مراجعه کردم متاسفانه فقط۴قلم تاییدشد.
بااین وضع اقتصادی بایدچکارکرد؟
سلام
من مبتلا به ديابت نوع يك هستم و تعداد قلمهاي انسولين رو هر بار از ٧ عدد لانتوس و نوورپيد به پنج عدد و بعد چهار عدد و اينبار هم دو عدد و مطابق گفته شما بايد دوباره براي تشكيل پرونده مراجعه كنيم آخه مگه ديابت توع يك درمان ميشه كه هر بار اذيت مي كنن و دوباره تشكيل پرونده مي دن ؟!!!!
بار آخر سر همین تایید اینترنتی دارو انقدر مصیبت کشیدیم که نگو جالب اینکه گفتن هر بار دارو بخوای قبلش باید بری آزمایش و بیایی اینجا تا دارو رو تایید کنیم .
همسرم حدودا دو سال است که انسولین مصرف میکند و ماه رمضان ۹۸ ثبت نام انجام داد و ۵ عدد دریافت کرد اما از هفته گذشته یعنی ۸ مرداد ۹۸ که مراجعه کردیم به داروخانه فقط ۲ عدد انسولین دادند. این همه بیمار دیابتی با این اوضاع اقتصادی چکار کنند
با سلام خدمت انجمن گابریک دیروز برای خرید انسولین به داروخانه کیش رفتم با وجودی که دکتر برای پسرم پنج عدد لانتوس و سه تا نوورپید نوشته بود ولی داروخانه چهار تا لانتوس و دو تا نوورپید بهم داد فکر کردم نداره که کمتر. داده
واقعا از اطلاع رسانی شما بسیار ممنونم
سلام هماسادات رضوی انسولین لنتوس میزنم احتیاجی هست پرونده تشکیل بدم
لطفا جواب رابصورت پیامک بفرستین رمز ایمیل ندارم
امیدوارم این قضیه حل شه زودتر، هزینه قلم آزاد واقعا کم نیست خب! چجوری حساب کتاب میکنن آخه؟!
سلام وقت بخیر
لطفا اگه واقعا اطلاع دارید چگونه میتونیم انسولین نوورپید و لانتوس گیر بیاریم بهمون بگید
من ۲۹ ساله ام و ازین عمر ۲۷ سالشو دیابت دارم و ازین اوضاع پیش آمده در کشورم واقعا تاسف میخورم و دلم برای خودم و مردمان کشورم میسوزد و ناراحتم ازینکه کاری ازم برنمیاد ، ما هم انسانیم و حق زندگی کردن داریم
لطفا و خواهشا بجای آنکه مدام حرف بزنید و گابریک را معرفی کنید ، فقط راهکاری برای دست یافتن به داروها اعلام کنید
چرا که تنها دغدغه ی افراد دیابتی داشتن داروی کافی و بموقع و بی دردسر و بدون نگرانیست
اگه واقعا به فکر مردم هستید چاره ای بیاندیشید… ممنون.