نشاسته ۱۰۰ گرم، شکر رژیمی مناسب برای پخت ۵۰ گرم، گلاب نصف لیوان، آب سرد ۲ لیوان، روغن مایع ۱ قاشق مرباخوری، مغز گردو ۱۰۰ گرم، پودر نارگیل ۱۵۰ گرم
طرز تهیه:
۱. در یک ظرف تفلون نشاسته را با آب سرد خوب حل می کنیم سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم می زنیم تا نشاسته کاملا حل شود و حالت نرم و یکدست پیدا کند، دراین مرحله باید مواظب باشیم که نشاسته گلوله نشود.
۲. شکر رژیمی، گلاب و روغن را به نشاسته اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مایع غلیظ شود و به صورت خمیر در وسط ظرف بماند.
۳. بعد از اینکه داغی نشاسته گرفته شد مواد را به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید.
۴. حالا باسلوق را که کمی سفت شده از یخچال بیرون آورده، کف سینی مقداری پودر نارگیل بریزید و قسمتی یا همه خمیر رو داخل سینی پهن کنید و سپس در یک طرف خمیر یک ردیف گردو بچینید بعد آرام آرام آن را رول کنید و آن را به۲۴ قسمت مساوی که هر قسمت به اندازه یک گردو متوسط است، تقسیم کنید.
واحد کربوهیدرات:
طبق این دستور هر ۳ باسلوق برابر یک واحد کربوهیدرات است.
فوت و فن تهیه باسلوق
برای تهیه این باسلوق از شکر رژیمی مناسب برای پخت استفاده کنید.
برای نگهداری باسلوق روی ظرف آن کیسه فریزر بکشید تا خشک نشود.
1 Comment
[…] تهیه باسلوق رژیمی کلیک […]