صفحه اصلی » اخبار » علمی » ارتباط نمک مصرفی با نارسایی قلبی

ارتباط نمک مصرفی با نارسایی قلبی   -   ۲۳ مرداد ۱۳۹۶

healthy-salt-alternative.jpg

مدت‌ها است که مصرف زیاد نمک در رژیم غذایی به عنوان عاملی برای ابتلا به فشار خون بالا و بیماری‌های قلبی و همچنین افزایش خطر حمله قلبی، سکته مغزی و نارسایی قلبی مطرح است؛ اما تعیین مقدار ایده‌آل مصرف نمک در رژیم غذایی بحث انگیز بوده زیرا برخی تحقیقات نشان داده‌اند که خطر بیماری‌های قلبی، فشار خون بالا و حملات قلبی در افراد سالمی که نمک بسیار کمی مصرف کرده‌اند. 
در این مطالعه ارتباط بین میزان نمک دریافتی و نارسایی عملکرد قلب در حدود 3000 فرد بزرگسال مورد بررسی قرار گرفت.
نتایج نشان داد که مصرف روزانه بیش از 3/7 گرم سدیم، معادل دو قاشق چای‌خوری نمک، با آسیب ساختار قلب و اختلال عملکردی آن همراه است.
بنابراین توصیه می‌شود به منظور حفظ سلامت قلب، مصرف نمک روزانه به کمتر از 2 قاشق چای‌خوری محدود شده و به میزان نمک موجود در غذاها توجه شود.

Journal of the American College of Cardiology