صفحه اصلی » اخبار » علمی » مصرف کمتر منابع پروتئین گیاهی با ابتلا به سندرم متابولیک همراه است

مصرف کمتر منابع پروتئین گیاهی با ابتلا به سندرم متابولیک همراه است   -   ۱۲ بهمن ۱۳۹۳

foodsafe.jpg

کاهش مصرف پروتئین های گیاهی و افزایش بار اسید رژیم غذایی با شیوع بالاتر سندرم متابولیک در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 همراه است.

طی مطالعه ای در ژاپن، رژیم غذایی در 149 بیمار مبتلا به دیابت نوع 2 با استفاده از یک پرسشنامه تاریخچه رژیم غذایی معتبر خود اجرا، مورد بررسی قرار گرفتند. پتانسیل بار اسیدی کلیه و خالص تولید اسید درون زا برای ارزیابی بار اسید رژیم غذایی مورد استفاده قرار گرفت.

این مطالعات نشان داد که دریافت کربوهیدرات با کیفیت پروتئین و بار اسیدی رژیم غذایی مرتبط است. علاوه بر این، کاهش مصرف پروتئین های گیاهی و افزایش بار اسید رژیم غذایی با شیوع سندرم متابولیک همراه است.

HealthDay News