صفحه اصلی » اخبار » علمی » مصرف میوه و کاهش خطر بروز دیابت

مصرف میوه و کاهش خطر بروز دیابت   -   ۱۵ شهريور ۱۳۹۲

index.jpg

در مطالعه ای جدید توسط محققان دانشگاه هاروارد، مشخص شده است که خوردن میوه‌های تازه، به خصوص سیب، انگور و قره قاط یا بلوبری می‌توانند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش دهد. در این مطالعه مصرف میوه و آب میوه، هر دو، مورد بررسی قرار گرفت و مشخص شد خطر ابتلا به دیابت نوع 2 در کسانی که حداقل دو وعده در هفته از میوه های کامل، به خصوص زغال اخته، انگور، و سیب استفاده می کنند، در مقایسه با کسانی که کمتر از یک وعده در هر ماه از این میوه ها استفاده می کنند، تا 23 درصد کاهش می‌یابد. این در حالی است که آب میوه چنین خاصیتی را از خود نشان نداده است تا جایی که محققان دریافتند مصرف یک یا چند بار آب میوه در روز، خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را تا 21٪ افزایش می‌دهد. محققان می‌گویند مطالعه بیشتری باید برای کشف اینکه دقیقا چه عاملی در میوه دارای چنین خاصیت ضد دیابتی است، صورت گیرد.

British Medical Journal