rsystem84 نوشته است:accu_chek Active
اين دستگاه رو تقريبا يك ماه پيش از داروخانه به قيمت 43000 تومن خريدم
هزينه تمام شده هر بار تست به همراه سوزننش هم 400+100 تومنه
farzaneh نوشته است:سسسلللااام بچه های تپل دیابتی خوبین؟ میخوام ببینم دستگاهی که باهاش قندتونو میگیرین چیه؟ بتا چک چشمی دارین؟ دستگاه منACCUE CHECk COMFORTE البته فقط از سوزنش واسه گرفتن خونم استفاده میکنم. و از نوار بتا چک چشمی استفاده میکنم. شما چی؟
farshid نوشته است:farzaneh نوشته است:سسسلللااام بچه های تپل دیابتی خوبین؟ میخوام ببینم دستگاهی که باهاش قندتونو میگیرین چیه؟ بتا چک چشمی دارین؟ دستگاه منACCUE CHECk COMFORTE البته فقط از سوزنش واسه گرفتن خونم استفاده میکنم. و از نوار بتا چک چشمی استفاده میکنم. شما چی؟
امیدوارم منظورت از "چشمی" این نباشه که باید با چشم نوار رو با یه جدول تطبیق بدیم. اینجور دستگاهها بسیار بسیار غیر دقیقه و اصلا قابل اعتماد و استفاده نیست. اگه اینطوره هرچه سریعتر یه دستگاه "گلوکوکارد01" گیر که از همه بهتره. جدی میگم.
farzaneh نوشته است:چون پزشکخودم هم از همین استفاده میکنه.
farzaneh نوشته است:ایشون رییس انجمن دیابت ایران و امریکا هستنا.
Dr.Watson نوشته است:مشکل نوارهای چشمی بتاچک اینه که با تقریب خیلی زیاد قند رو نشون میده و این اصلا خوب نیست. یعنی دقت لازم رو نداره. تنها برای کسانی توصیه میشه که به هیچ عنوان نمی تونن از دستگاههای گلوکومتر استفاده کنن (در واقع مصداق " از هیچی که بهتره" ).
من خودم به شخصه برای این دیابتمو کنترل میکنم که دچار عوارض دیابت نشم .چون من کسایی رو تو گابریک دیدم که قنداشون کنترل بوده و دچار عوارض دیابت نشدن خوب وقتی میشه باکنترل دیابت جلوی عوارضو گرفت پس چرا این کارو نکنیم .خوب ولی این کنترل کردنا هزینه داره قبول .ولی هزینه عوارض دیابت چه بسا بیشتر و غیر قابل تحمل تر از پیشگیری هستشfarzaneh نوشته است:از همتون ممنونم. ولی میخوام یه سوال از همتون بپرسم که گرچه خیلی ساده و بدیهی میرسه ولی به قول من کنکوری توش نکته تستی داره یعنی سوال مهمیه. میخوام با این سوال به یه چیزایی برسم اونم اینکه شما واسه چی قندتونو چک میکنین؟ سوال دقیقیه ها دقت کنین جواب بدین.
farzaneh نوشته است:ولی با این بتا چک ها بعد از یه مدت چشم عادت میکنه و میتونه قندو تشخیص بده...
هر کدوم هر روز حداقل یکی دو بار قندمونو میگیریم![]()
کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot], Google [Bot] و 0 مهمان