Mohaghagh نوشته است:با سلام:
دکتر جون با این خبر خوبت بانی خیر شدی و خوشحالم کردی چون دقیقا چنین فرضیه ای که سلولهای بتا را در تیپ 2 را تا حدی بشه احیا کرد ؛ آزارم میداد تا اینکه دو ماه پیش تصمیم گرفتم عملیش کنم . برای همین متفرمین و گلابنکلامید را کم کم قطع کردم و فقط تزریق انسولین نمودم. اعتقاد ام این بود حد اقل دوره ماه عسلی هم اگر باقی مانده باشه بشه طولانی ترش کرد . انشاا... خبرش را تو چند ماه آینده ازهمین طریق اعلام میکنم .
اما اولین نکته عجیبی که برام مشکل ساز شده اینکه تا 135 واحد روزانه از رگولار و nph بطور تدریجی برای کنترل استفاده کردم اما حتی هیپو هم پیش نیامد . الان چون روی چربی و مقاومت به انسولین با متفرمین و استاتینها عمل کردیم قدری وضعیت بهتر شده اما دوباره میخوام با رژیم غذایی و غلبه به چربی همینها را هم قطع کنم و فقط انسولین تراپی صورت بدم . اما متاسفانه تا حالا 2 ساعته بعد غذای صبح و شب زیر200 نیامده! (بعد اینهمه مدت) ... من با یک پانکراتین حاد هم دست بگریبانم . اما برای جلوگیری از بالارفتن فرکانس قلب بیش از این نمی تونم دوز را بالا ببرم ... کار خیلی کند پیش میره اما نامید نیستم مدتی هم هست که ازلانتوس استفاده میکنم اما چون با یک اسیدوز خفیف هم روبرو هستم برای پوشش انسولین پایه بیش از10 واحد استفاده نمیکنم چون نگران اسیدوزهستم .
Mohaghagh نوشته است:دکتر جون در خصوص کراتیین بالا آزمایشهای قبلیم چیزی نشون نمی داد (هر چند که متفرمین زیاد خوردم) اما مع الوصف هفته آینده آزمایشات جدیدی خواهم داد.
- در خصوص تآکید در مصرف لانتوس برای اسیدوزتاکیدتون را متوجه شدم ؛ اما با عرض شرمندگی میخواستم ببینم درست متوجه شدم که شما میخواهید بگوید رابطه ای بین از دست دادن پتاسیم با تزریق انسولین زیاد ایجاد میشه که باید مثلا با مصرف پتاسیم کلراید و پتاسیم هیدروژن کربنات مرتفعش کرد؟
- اگراین همان قضیه خارج شدن پتاسیم از سلول برای مقابله با اسیدوزکه نتیجش هم از آریتمی مشخص میشه ؟ پس چطور در خط اول عنوان کردید که کاهش پتاسیم خون منجر به آلکالایز میشه؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان