غزل یا غزال جان!
من پزشک نیستم ولی این رو هم می دونم که نباید هیچ دارویی رو بدون تجویز پزشک مصرف کرد مخصوصاً داروهای اعصاب و افسردگی مثل فلوکستین رو! (پرانول که چه بدتر!)
در ابتدا باید دید که مادرت برای چی افسرده است، که اون هم کار من و شما نیست، کار روانشناسه که توصیه می کنم مادرتون پیش یه روانشناس مراجعه کنه تا علت این افسردگی رو پیدا کنه.
البته یکی از مهمترین دلایل افسردگی در افراد دیابتی اینه که اطلاعاتشون راجع به دیابت و نحوه کنترلش زیاد نیست و فرد در مرحله اول بیماری فکر می کنه که این تقدیرشه و باید راضی بود به رضای خدا چون اون اینطور خواسته و مصلحت من همینه

و خلاصه از اینجور حرفا! بعضی ها توی این مواقع به هر کسی مراجعه می کنن الا به پزشک! از رمال گرفته تا مراجعه به دوست و آشنا که انواع و اقسام درمانها رو از انواع علفی جات تا بال مگس (!) و در آخر مصرف اسمشو نبر رو پیشنهاد می کنن!
پس از امتحان تمامی روش های درمانیِ(!) بالا و عدم بهبود بیماری، در مرحله بعد فرد فکر نذر و نیاز و مراجعه به کتب ادعیه میافته (به خدا دعا کردن خوبه ولی هر چیزی جایی داره

) و در نهایت به فکر رفتن به یه مکان مذهبی و طلب معجزه از پیامبر و اولیای خدا می کنه! (سوء تفاهم نشه من مخلص 124000تا پیغمبر هم هستم ولی در اینجا دست و واسطه خدا پزشکها هستن !)
در نتیجه با وجود تمامی اینکارا فرد روز به روز حالش بدتر میشه و با مشاهده برخی از افراد دیابتی که در اثر عدم کنترل دیابت، دست و پاشون قطع شده و یا نابینا شدن، قطعاً دچار افردگی میشه و فکر می کنه که خودشم همینطوری میشه!!!
باید بگم که تمامی کسانی که در
گابریک هستن خودشون دیابت دارن و هیچکدومشون نه پاشون قطع شده نه نابینا هستن! اصلی ترین علتش هم شرکت در کلاسهای آموزشی و کسب اطلاعات در رابطه با نحوه کنترل دیابته .
اگه یک فرد دیابتی اطلاعاتش رو درباره دیابت گسترش بده می فهمه که اگه دیابت رو کنترل کنه هیچ مشکلی براش پیش نخواهد آمد و در نتیجه هیچ جای افسردگی نیست!
توصیه می کنم مادرتون حتماً در کلاسهای آموزشی که برنامه اون در سایت در این قسمتhttp://www.gabric.ir/fa/sec/static_pages/84/Class_Schedule.html هست و دوره مقدماتی هم به صورت رایگان تشکیل میشه شرکت کنن تا نحوه کنترل دیابت رو مثل ما یاد بگیرن و این افسردگی رو تماماً از بین ببرند!(برای شرکت در کلاسها با شماره 82433 تماس بگیرید)